sääntömääräinen SYYSKOKOUS 2020

Ammattiosaston sääntömääräinen syyskokous päivä lähestyy!

Syyskokous pidetään hybridikokouksena torstaina 26.11.

Läsnäolokokoukseen osallistuminen Huittisten Toripuodissa, Kappelikuja 1., 32700 Huittinen. Etäosallistumiseen käytämme Microsoft Teams-sovellusta.

Kokous aloitetaan kello 17:45 ja kokous tarjoilut alkavat läsnäolokokoukseen osallistuville kello 17:00 Toripuodissa.

Osallistuminen läsnäolokokoukseen edellyttää, että olet täysin oireeton ja terve!

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät syyskokous asiat, joita ovat mm.;

• Toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksyminen vuodelle 2021
  • Henkilövalinnat seuraavalle kaksivuotiskaudelle
  • Ammattiosaston kirjanpidon ja tilinpäätöksen ulkoistaminen tilitoimistolle
  • Toiminnantarkastajien valinta vuodelle 2021

Ilmoittautumiset kokoukseen viimeistään 20.11 tarjoiluiden riittävyyden vuoksi Tainalle tekstiviestitse 0503523474 tai super618@superliitto.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä muista mainita mahdollisista ruoka-aine allergioistasi.

Mikäli osallistut kokoukseen etänä ilmoittautuminen sähköpostitse (super618@superliitto.fi). Saat ammattiosastolta ilmoittautumissähköposti osoitteeseen linkin, jonka kautta voit osallistua kokoukseen. Teams-ohjeet sekä kokouslinkki lähetetään muutamaa päivää ennen kokousta.

Kokoukseen osallistuneiden kesken arvotaan SuPer-tuotteita!