18.3.2020 info asiaa

Ammattiosaston verkkosivuja muokattu 18.3.2020.

• Koronaviruspandemian (COVID-19) vuoksi ammattiosaston sääntömääräinen kevätkokous sekä nuortenilta on siirretty myöhempään ajankohtaan. Pandemian jälkeen ammattiosasto tiedottaa jäseniään uudesta kokousaikataulusta sekä nuortenillan ajankohdasta.
  • Myös ammattiosaston hallituksen kokoukset hoidetaan toistaiseksi etäyhteydellä.
  • Ammattiosaston hallitusaktiivit seuraavat tiedotusta pandemian vuoksi julistetusta poikkeustilasta. Jos, sinulla on kysyttävää, voit kääntyä ammattiosaston puoleen asiassa (super618@superliitto.fi) , selvitetään asiaa yhdessä mikäli tietoa ei ole valmiiksi annettavana. Huomaathan kuitenkin tällaisessa poikkeustilanteessa asiat saattavat muuttua nopeastikin. Sen vuoksi elämme nyt maksimissaan päivän kerrallaan tiedotusta seuraten.
  • SuPerliiton liittohallitusehdokkaiden ja edustajiston vaalit ovat käynnistyneet. Muistathan käydä äänestämässä.